Over ons

Over ons

Met duizenden zorginstellingen en zorgprofessionals willen wij een transparante partner zijn in het web van de zorg. Enerzijds voor zorginstellingen zodat de tekorten aan juiste personeel wordt verminderd. Anderzijds voor zorgprofessionals zodat zij gekoppeld worden aan de juiste zorginstellingen voor zorg waar zij voor opgeleid zijn.

Dit doen wij allemaal door het gesprek aan te gaan met beide partijen. Behoeftes en verwachtingen te coördineren en het veelvoudig evalueren van samenwerkingen. Continuïteit van goede zorg en een goede werksfeer is voor ons van cruciaal belang zodat zorgbehoevenden ten alle tijden krijgen wat hen toekomt. Namelijk, goede zorg van professionals welke klaarstaan wanneer het nodig is.

Wat zijn de profijten hiervan?

Voor zorgprofessionals bieden wij tal van gelegenheden aan om het werk nog beter te doen. Vanwege de instelling om goede zorg te leveren. Het werken binnen een groep, zorgen wij voor een prettige omgeving voor zorgprofessionals om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hierdoor leren zorgprofessionals van elkaar en behoren trainingen, seminars en opleidingen tot de orde van de dag.

Visie, Missie en Strategie

Hoe verloopt de procedure binnen Zorgbrenger

01

Neem contact met ons op

Dit kan via het contactformulier, via de email of simpelweg telefonisch.

02

Afspraak inplannen

Wij zullen vervolgens een afspraak maken om de benodigde dienstverlening in kaart te brengen.

03

Welkom in ons team!

Wij zullen vervolgens een afspraak maken om de benodigde dienstverlening in kaart te brengen.